Home > Nieuws > Nieuwsbericht
14-12-2023 Arie de Jong nieuwe directeur NRK Verpakkingen
Arie de Jong nieuwe directeur NRK Verpakkingen

Arie de Jong start op 2 januari 2024 als directeur van NRK Verpakkingen. Hij volgt daarmee Roger Loop op die per 1 december 2023 zich toelegt op andere activiteiten. De Jong heeft een bewezen staat van dienst in het leiden van organisaties naar succes en het bevorderen van samenwerking binnen diverse branches. Zijn strategisch inzicht en zijn verbindende aanpak zullen een waardevolle bijdrage leveren aan NRK Verpakkingen.

Arie de Jong start vanaf 1 januari als directeur van NRK Verpakkingen

Het bestuur van NRK Verpakkingen kijkt vol enthousiasme uit naar de samenwerking met Arie de Jong en is ervan overtuigd dat zijn leiderschap zal bijdragen aan verdere groei van de vereniging en zichtbaarheid van de kunststof verpakkingsindustrie.

De Jong is bevlogen en vol ambitie: “Ik spreek regelmatig met mensen over duurzaamheidskwesties en benadruk dan graag de voordelen van het gebruik van kunststofverpakkingen. Al met al is de kunststofverpakkingsindustrie een boeiend vakgebied dat mij sterk aanspreekt.”

Loop heeft gedurende 3,5 jaar leiderschap ervoor gezorgd dat NRK Verpakkingen zich nadrukkelijker bij andere stakeholders is gaan profileren. “Ik laat NRK Verpakkingen achter in een gezonde staat, in de handen van een zeer capabel bestuur en in het vertrouwen dat de kunststof verpakkingsindustrie een fraaie toekomst voor zich heeft”, aldus Loop.

Loop blijft nog betrokken bij de kunststof waardeketen als secretaris van de Stuurgroep PVC & Ketenbeheer.

Het bestuur en de leden van NRK Verpakkingen zijn Loop erkentelijk voor zijn toewijding en leiderschap. Rob Verhagen, bestuursvoorzitter NRK Verpakkingen: “Wij bedanken Roger Loop voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen Arie de Jong veel succes met deze nieuwe uitdaging!”.