Home > Nieuws > Nieuwsbericht
25-01-2022 Ding mee naar de Plastics Recycling Awards 2022
Ding mee naar de Plastics Recycling Awards 2022

Het is weer mogelijk om mee te dingen naar de Plastics Recycling Awards Europe 2022. Inzenden is mogelijk in zeven verschillende categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Plastics Recycling Show Europe in juni in RAI Amsterdam.

Merkeigenaren, fabrikanten van kunststofproducten, detailhandelaren, productontwerpers, verpakkingsproducenten, grondstofproducenten, producenten van kunststofrecyclingmachines en leveranciers van gerecyclede kunststofproducten uit de hele waardeketen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze vijfde editie van de Plastics Recycling Awards. Deelname staat open voor individuele personen en organisaties uit heel Europa. Kijk op de website voor alle voorwaarden

De inzendtermijn sluit op maandag 7 maart 2022. De finalisten op de shortlist worden bekendgemaakt tijdens een live online ceremonie in april. De winnaars krijgen hun prijzen uitgereikt op de tweede dag van de Plastics Recycling Show Europe, op 23 juni in Amsterdam. De inzendingen van alle finalisten worden tentoongesteld in een speciale tentoonstellingsruimte op PRSE.

Lees meer