Home > Nieuws > Nieuwsbericht
10-11-2021 Rethink Nieuwjaarsbijeenkomst
Rethink Nieuwjaarsbijeenkomst

Aanmelden voor de Nieuwjaarsbijeenkomst is niet meer mogelijk. Wilt u toch meekijken? Dat kan! Hieronder kunt u de directe link naar de livestream vinden!

Direct naar livestream!
 

Toost op 20 januari met NRK en PlasticsEurope Nederland op het nieuwe jaar! Voor de nieuwjaarsbijeenkomst 2022 zijn we te gast op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. In verband met de verlengde coronamaatregelen kunt u deze bijeenkomst alleen online bijwonen. Volgens goede gewoonte om vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen en daar samen digitaal het glas op te heffen.

Dit jaar is Marjan Minnesma van Urgenda onze keynote. Zij geeft onder het motto 'Opschalen en opschieten' onder meer haar reactie op het onderzoek 'CO2-reductie met circulaire kunststoffen in Nederland', dat CE Delft in onze opdracht uitvoerde.

Daarna praat Daniël Poolen van de Rabobank ons bij over de EU groene taxonomie. Welke investeringen zijn duurzaam volgens de nieuwe Europese regels?

Algemeen directeur NRK Harold de Graaf en directeur PlasticsEurope Nederland Theo Stijnen lichten kort de plannen voor Rethink in 2022 toe.

Coronamaatregelen
In verband met de verlengde coronamaatregelen kunt u deze bijeenkomst alleen online bijwonen. Heeft u zich al voor de live bijeenkomst aangemeld dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

U krijgt op de ochtend van de bijeenkomst een mail met de link om de livestream te volgen. Deze berichten kunnen in de spambox belanden!